Gerçeği 48 yıl sonra öğrendi: Baba dediği adam babasının katili çıktı

Gerçeği 48 yıl sonra öğrendi: Baba dediği adam babasının katili çıktı

Annesinin evliyken yaşadığı gizli ilişkisi sonucu dünyaya gelen Berrin N., biyolojik babasının kimliğini 48 yıl sonra öğrendi. Kadının, nüfusuna kayıtlı olduğu babasının, biyolojik babasını öldürdüğü ortaya çıktı.

Muğla'nın Ula ilçesinde bir süre önce vefat eden Fatma A., geçmişte gizlice ilişki yaşadığı, Akyaka'nın en zenginlerinden olan Mustafa Uyanık'tan 49 yıl önce bir kız çocuğu sahibi oldu.

Fatma A. bunu saklayarak kızı Berrin N.'yi (49) resmi nikâhlı eşi Mahir A.'nın üzerine kaydettirdi. Mahir A. eşi ile gizli ilişki yaşayan, o dönemin Akyaka Mahalle Muhtarı olan Mustafa Uyanık'ı 1982 yılında öldürdü.

2.jpg

ABLASI KAVGA EDERKEN SÖYLEDİ

Mahir A. bir süre cezaevinde yattıktan sonra çıktı. Berrin N. bir yıl önce ablasıyla tartışırken gerçeği öğrenene kadar babası Mahir A.'yı biyolojik babası olarak bildi.

Ablasının "Babamın hissesine girme. Sen babamın mirasçısı değilsin" demesi üzerine Berrin N.'nin biyolojik babasının 40 yıl önce Mahir A. tarafından öldürülen Mustafa Uyanık olduğu ortaya çıktı.

UYANIK'A BABALIK DAVASI

Berrin N. şoku atlattıktan sonra Muğla Aile Mahkemesi'nde ilk olarak soybağı reddi davası açtı. Yapılan DNA testi sonucu Berrin N.'nin, Mahir A.'nın kızı olmadığı anlaşıldı. Avukat Turbay, Mustafa Uyanık'a babalık davası açtı.

Açılan davada 40 yıl önce cinayete kurban giden Mustafa Uyanık'ın mezarının açılarak DNA testi yapılması istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN