Gölette kaybolan kişiyi arama çalışmaları ikinci gününde

Gölette kaybolan kişiyi arama çalışmaları ikinci gününde

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Aydos Göleti'ne girdikten bir süre sonra kaybolan Hüseyin Eriş'i arama çalışmaları ikinci gününde devam ediyor.

Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nda bulunan gölete giren ve bir süre sonra kaybolan Hüseyin Eriş'i arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Sabah saatlerinde polis dalgıçlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibi gölette arama çalışması başlattı.

Sağlık ekipleri ve polis olay yerinde hazır beklerken, Eriş'in yakınlarının bekleyişi de sürüyor.

Dün arkadaşlarıyla gölet kenarına gelen 39 yaşındaki Hüseyin Eriş, suya girmiş, bir süre sonra gözden kaybolması üzerine arkadaşları, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulunmuştu. Olay yerine gelen ekipler, gölette kaybolan Eriş'i bulmak için çalışma başlatmış, hava kararıncaya kadar sürdürülen çalışmalardan bir sonuç alınamamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN