Gündüz gözüyle kaçak hafriyat

Hafriyat sahasına para vermemek için boş buldukları araziye dadanan hafriyatçılar gündüz gözüyle moloz döküp gitti.

İstanbul Arnavutköy'de boş araziye hafriyat döken sürücü vatandaşların uyarılarına rağmen çalışmasına devam etti.

Hafriyat döküm sahasına para vermek istemeyen kamyon sürücüleri boş arazileri moloz tepesine çeviriyor. O sürücülerden biri de Taşoluk Mahallesi'ndeki boş araziyi gözüne kestirerek gündüz gözüyle hafriyat dökümü yaptı. Durumu fark eden mahalleli Sincar Çatal kamyon sürücüsünü durdurmaya çalışsa da başarılı olmadı. Kamyon sürücüsü hafriyatın bir kısmını yola dökerek damperini indirmeden kaçtı.
Damperi açık bir şekildeki kamyonuyla kaçan şoförün o anları Sincar Çatal tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Arnavutköy'de daha önceden boş tarlalara ve şehrin dışına kaçak dökümler yapıldığını söyleyen mahalle sakinlerinden Doğan Balşak, "Artık iyice abartarak şehrin göbeğine döküyorlar. Döküm merkezine 200-300 lira para vermemek için buralara kaçak şekilde dökümler yapılıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN