Hal deposunda yangın: 2 itfaiye personeli hastaneye kaldırıldı

Hal deposunda yangın: 2 itfaiye personeli hastaneye kaldırıldı

Elazığ'daki bir sebze halinin deposunda çıkan yangın 1 buçuk saatte söndürüldü. Alevlere müdahale eden itfaiye ekibinden iki kişi karbonmonoksit gazından etkilendi. Olay yerinde müdahale edilen iki itfaiye personeli, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'da merkeze bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan sebze halinin deposunda yangın çıktı. Çok sayıda plastiğin bulunduğu depodan çıkan dumanları görenler yangına müdahale etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine 8 itfaiye 50 personel, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

'2 İTFAİYE PERSONELİ KARBONMONOKSİT GAZINDAN ETKİLENDİ'

Alevlere müdahale edene itfaiye ekipler yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Karbonmonoksit gazından ise 2 itfaiye personeli etkilendi. İtfaiye erleri olay yerinde hazır bekletilen ambulansta tedavi edildikten sonra tedbir amaçlı Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı.

22.jpg

'YANGININ ÖNLENMESİ İÇİN 2 NOKTADAN MÜDAHALEYE BAŞLADIK'

Saat 12.59’da sebze halinden yangın ihbarı aldıklarını belirten İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, “Yangında plastik kasaların bulunduğu depoların yandığı ihbarı geldi. Biz ilk etapta 5 ekip 30 personel ile olay yerine geldik. Öncelikle yangının önlenmesi için 2 noktadan yangına müdahaleye başladık. Daha sonra 3 ekip daha yönlendirdik ve yaklaşık 50 personel ile bir buçuk saat süren çalışma sonucu yangının önünü kestik ve kontrol altına aldı. Şuan da soğutma çalışmaları devam etmektedir. Soğutma çalışmalarından sonra da yangının tamamen söndüğünden emin olduktan sonra yangın yerinden ayrılacağız. İyi bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Arkadaşlarımız gerçekten gayretle çalıştı” dedi.

Öte yandan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da olay yerine gelerek meydana gelen hasarı yerinde inceleyip, hal esnafına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN