Hastane hastane gezen vatandaşın derdine tornacı çözüm buldu: Sağlığıma kavuştum

Hastane hastane gezen vatandaşın derdine tornacı çözüm buldu: Sağlığıma kavuştum

Bursa İznik'te gözüne cisim giren Hüseyin Şener, gözündeki cismi çıkartabilmek için hastane hastane gezdi. Doktorlar Şener'in derdine çare olamayınca Şener durumu arkadaşına anlattı. Arkadaşı Şener’i Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan sanayi sitesindeki tornacıya götürdü. Kısa süre içinde tornacı ilk önce genç adamın gözüne sıvı damlatarak, büyüteç ile gözün içine giren ufak dikeni çıkardı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Hüseyin Şener "Sağlığıma kavuştum. Tornacı arkadaşa teşekkür ederim" dedi.

Bursa'nın İznik ilçesinde sahil yolunda kafe işleten Hüseyin Şener, gözüne bir cisim girmesi sonucu 3 gün hastane hastane gezdi. Hastanelerde derdine çözüm bulamayan Şener, durumu yakın arkadaşına anlattı.

Yakın arkadaşı, Hüseyin Şener’i Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan sanayi sitesine götürdü. Kendisini tornacıda bulan Şener, olanların bir şaka olduğunu zannetti. Kısa süre içinde tornacı ilk önce genç adamın gözüne sıvı damlatarak, büyüteç ile gözün içine giren ufak dikeni çıkardı.

"Sağlığıma kavuştum. Tornacı arkadaşa teşekkür ederim"

Şaşkınlığını gizleyemeyen Hüseyin Şener, “Üç gün hastane hastane gezdim, gözümde bir şey olmadığını söylediler. Tabii uykusuz kaldım. Bir arkadaşıma durumu anlattım ve beni Bursa Yenişehir ilçesinde bir tornacıya götürdü. Burada gözüme bir sıvı damlatıp, cismi çıkardılar. Halen şoktayım. Sağlığıma kavuştum. Tornacı arkadaşa teşekkür ederim” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN