Havran ilçesinde Ramazan pidesine yoğun talep

Havran ilçesinde Ramazan pidesine yoğun talep

Balıkesir'in Havran ilçesinde belediyenin ürettiği pide müşterilerinden yoğun talep görüyor. 375 gramı 1,5 liraya satılan pide, hem ucuzluk hem de lezzet konusunda müşterilerin ilgi odağı olmuş durumda.

Ramazan ayının neredeyse üçüncü haftasına girdiğimiz bugünlerde, Ramazan denilince akla ilk gelenlerden biri olan pide, bu ay içerisinde en sık tüketilen yiyecek olarak önümüze çıkıyor. Birçok çeşidi bulunan pidenin, lezzetinin yanı sıra fiyatı da müşteriler açısından önem taşıyor. Hem lezzetli hem uygun fiyatlı olan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu Fırıntaş'ın ürettiği pideler ise Havra ilçesinde yoğun ilgi görüyor.

pideee.jpg

375 GRAMLIK PİDE SADECE 1,5 LİRA

Öğle saatlerinde dağıtımına başlanan pide 375 gramı 1,5 lira olarak karşımıza çıkıyor. Günde bin küsür satılan pidelerin arasında, ekşi mayalı pide büyük ilgi görüyor. Müşteriler pidenin geldiği öğle vakitlerinde büfenin önünde kuyruk oluşturmaya başlıyor.

pide3.jpg
 

Bu pideyi herkese tavsiye eden Ramazan Kandilli, “Pide çok lezzetli. Onun için burada sıraya girmeye değer" dedi.

63 yaşındaki Ali Rıza Sönmez ise, “Her gün pide almak için buraya geliyorum. Pide hem çok ucuz hem de çok lezzetli. Ekşi mayalı olduğu için lezzetli olduğunu düşünüyorum. Biz bu pideyi çok sevdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN