Hayalindeki işletmeyi açan girişimci 9 gün sonra hayatının şokunu yaşadı

Hayalindeki işletmeyi açan girişimci 9 gün sonra hayatının şokunu yaşadı

Almanya'dan Antalya'ya gelen ve hayali olan pastaneyi açan Yurdagül Noyman, ortağı 9 gün sonra ayrılmak isteyince hayatının şokunu yaşadı. Kapanan iş yeri devir olmadan parasını isteyen karşı taraf, iddiaya göre Yurdagül Noyman'ın kızına boş senede imza attırıp, kapısına haciz gönderdi.

Yaklaşık 20 yıl Almanya'da yaşayan ve daha sonra önce Ankara'ya, ardından Antalya'ya yerleşen Yurdagül Noyman ve kızı Derya Perçin Öztürk, Muratpaşa ilçesinde iş yeri açmaya karar verdi. Diş hekimi olan Perçin, ilk olarak bir diş kliniği açtı. Daha sonra anne Noyman, hayali olan bir pastaneyi, Türk bir çiftle açmaya karar verdi.

9 GÜNDE HER ŞEY ALTÜST OLDU

Diş kliniğinin bir yanındaki dükkan pastane olarak dizayn edildi ve yaklaşık 350 bin TL masrafla açıldı. Aralık ayında açılan işletmenin, ortakları 9 gün sonra ayrılma kararı aldı ve paralarını geri istedi. Noyman, karşı tarafa iş yerinin devir işleminden sonra paranın paylaşılabileceğini söyledi.

SENET İMZALATTI, HACİZ İŞLEMLERİ BAŞLADI

Bunun üzerine iddiaya göre, iki taraf arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı ve ortaklığı bitiren taraf, Öztürk'e 150 bin TL'lik senet imzalattı. İddiaya göre karşı taraf, üzerine tarih attığı senedi bir kaç gün sonra yürürlüğe koyarak haciz işlemi başlattı.

Bu süreçte kapalı olan iş yerinin devir olmaması nedeniyle Noyman, aylık 10 bin TL olan kirayı ödemeye de devam ediyor. Sadece annesini kurtarmak için senede imza attığını ve mağdur olduklarını dile getiren gözü yaşlı Derya Perçin Öztürk, adaletin yerini bulmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN