Hayata tutunmaya çalışan kirpiye itfaiyeden can suyu

Hayata tutunmaya çalışan kirpiye itfaiyeden can suyu

Büyükçekmece'deki otluk alanda çıkan yangının ortasında kalan kirpinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Hayata tutunmaya çalışan kirpiye suyla müdahale eden itfaiye ekipleri o anlatı kayıt altına alırken "Normalde kafasını dışarı çıkarmaz ama suyu ne güzel içiyor görüyor musunuz?" dedi.

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda saat 10.40 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kıssa sürede kontrol altına aldı.

Soğutma çalışmaları yapıldığı sırada, bir itfaiye personeli yangından etkilenmiş kirpi buldu. Su verilen kirpi daha sonrasında doğal yaşam alanına salındı.

Yangından kurtarılan kirpinin görüntüsü itfaiye personelinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir itfaiye personeli elinde tuttuğu kirpinin üzerine hortumla su verirken diğer itfaiye personeli ise cep telefonuyla bu anları kaydetti.

kirpi.jpg

'SUYLA KALP MASAJI YAPIYORUZ'

İtfaiye personeli o anları "Yangının içinde kalan bir kirpi hayata tutunmaya çalışıyor. Soğutup, biraz canlandırıyoruz. Adeta kalp masajı yapıyoruz suyla. Hayvan gerçekten yangına maruz kalmış. Ağzına damla damla su veriyoruz. Normalde kafasını dışarı çıkarmaz ama suyu ne güzel içiyor görüyor musunuz?" sözleriyle anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN