Haydi dans et

Haydi dans et

Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen, “Gençlik Dans Atölyeleri” büyük ilgi görüyor.

Dansı etkili bir iletişim aracı gören gençler, Haller Gençlik Merkezi’ndeki eğitimlerle sosyalleşmenin eğlenceli yönü ile buluşuyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik eğitsel, kültürel ve sanatsal başta olmak üzere her alanda çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Gençlik Merkezi’nin “Gençlik Dans Atölyeleri” gençlerden büyük ilgi gördü. Gençlerin yeni merkezi Haller Gençlik Merkezi Seminer Salonu’nda yapılan eğitimlere 170 genç kayıt yaptırdı.

Eğitmen Alemdar Sungar’ın haftada 2 gün düzenlemiş olduğu, “Arjantin Tango” eğitimlerine katılan gençler, dans aracılığı ile daha etkili bir iletişim sağladıklarını belirtti.

Son derece renkli ve eğlenceli geçen eğitimler hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi yetkilileri, “Dans ederek eğlenceli bir aktivite yaptığımız günümüz dünyasında, iletişim için de etkin kullanılan dansın, gençlerin özgüvenli ve stresten uzak olmalarında, fiziksel ve ruhsal sosyal becerilerinin geliştirilmesinde etkili olduğunu görüyoruz. Bireyin kendi gelişimleri için bir araç olan dansın, empati yoluyla kurulan iletişimde seramonik gibi görünen bazı ritüellerin gerçek anlamda da neleri ifade ettiğini bu çalışmalar sayesinde gençlerle buluşturuyoruz. 170 kayıtlı gencin olduğu etkinliğin ilerleyen süreçlerinde daha da fazla kitlelere ulaştırılması, toplumun farklı yaşlardaki bireylerle de iletişim kurmak, anlaşılmak ve anlatabilmek gibi becerilerinin geliştirilmesini amaçlıyoruz” dediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN