Hayvanlarına yem vermek isteyen genç Sakarya Nehri'nde kayboldu

Hayvanlarına yem vermek isteyen genç Sakarya Nehri'nde kayboldu

Hayvanlarına yem vermek için Sakarya Nehri'ne girerek karşıya yüzerek geçmek isteyen genç kayboldu. Ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Karasu'da edinilen bilgiye göre hayvanlarına yem vermek isteyen 20 yaşındaki Emirhan H., üç arkadaşıyla birlikte yüzerek karşıya geçmek isterken, arkadaşlarının gözü önünde kayboldu.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerle birlikte Adatepe Mahallesi sakinleri bölgede hem yüzerek hem de kayıkla arama çalışması gerçekleştirdi. Kaybolan gencin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Yaklaşık üç saat süren arama çalışmasında kendisine ulaşılamayan Emirhan H. için olumsuz hava şartlarına rağmen arama çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN