İlber Ortaylı'nın Mansur Yavaş'a övgü dolu sözleri gündem oldu: Bu şehrin yöneticisi bizim de efendimiz

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Gençlerle Baş Başa” adlı programına katıldı. Söyleşide sahneye çıkan Ortaylı, Başkan Mansur Yavaş hakkındaki "Bu şehrin yöneticisi bizim de efendimiz” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlerle Baş Başa' programındaki ‘İnsan Geleceğini Nasıl Kurar?' isimli söyleşide tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, konuşma yapmak üzere sahneye çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, gençlere nasihat veren Ortaylı'ya teşekkür etti.

BU ŞEHRİN YÖNETİCİSİ BİZİM DE EFENDİMİZ

Gençlerin alkışları arasında sahneye çıkan ABB Başkanı Yavaş'tan övgüyle bahseden Ortaylı, “Feci şeyler oluyordu. Şehrin düzeni ‘yavaş yavaş’ yerine geldi. Aramıza katıldığınız için şeref duyduk. Sağ olunuz. Emirlerinizi her zaman yerine getiririz. Çünkü bu şehrin yöneticisi bizim de efendimiz” dedi.

Ortaylı'nın Yavaş'a olan övgü dolu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yavaş ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Hocam estağfurullah, biz sizlerin eline su dökemeyiz. Sizler yol göstereceksiniz ki biz de tecrübelerinizden ders alacağız. Emek verdiniz buraya kadar geldiniz. Gençlerimiz ilgi duymasa, onları buraya hiç kimse getiremez. Sayenizde geldiler, çok teşekkür ediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN