'Taksim Meydanı'nın güvenlik güçlerinin baskısı altında bir meydan olsun istemiyorum'

'Taksim Meydanı'nın güvenlik güçlerinin baskısı altında bir meydan olsun istemiyorum'

İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben Taksim Meydanı'nın arabalarla işgal edilmesini istemiyorum. Ben Taksim Meydanı'nın güvenlik güçlerinin baskısı altında bir meydan olsun istemiyorum. Güvenlik güçlerimizin ve toplumumuzun sanki orada ‘her an bir tehdit varmış' gibi olmasını istemiyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ocak 2021'de başlattığı Mecidiyeköy Meydanı çalışması tamamlandı. Meydan dün İstanbulluların hizmetine açıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden Mecidiyeköy Meydanı'ndan canlı yayın yaptı.

Vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden İmamoğlu, Mecidiyeköy Meydanı'nda yapılan yeniliklere ilişkin, "Çok keyifli bir iş olmuş. Mecidiyeköy'de keşmekeşin, kaosun içindeyken şu anda çok umut veren bir yer. En kötü yer bile çok iyi olabiliyormuş" değerlendirmesinde bulundu.

Meydandaki sergileri gezen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Günün sonunda ben buraya indiğimde, metrobüsten inip metronun içinden dolaşıp Mecidiyeköy'e girdiğimde, ‘Allahım, 30 küsür sene önce bundan daha iyiydi, daha kötü olmuş’ demiştim. İyileşme, İstanbul'un bu tür alanlarından başlamalı. Ben Taksim Meydanı'nın arabalarla işgal edilmesini istemiyorum. Ben Taksim Meydanı'nın güvenlik güçlerinin baskısı altında bir meydan olsun istemiyorum. Güvenlik güçlerimizin ve toplumumuzun sanki orada ‘her an bir tehdit varmış' gibi olmasını istemiyorum. Huzur olsun istiyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN