İnşaat malzemesi satılan iş yerinde yangın: 1 ev ile 2 araç hasar gördü

İnşaat malzemesi satılan iş yerinde yangın: 1 ev ile 2 araç hasar gördü

Şanlıurfa'da inşaat malzemesi satılan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürüldü. Üst kattaki eve de sıçrayan yangında, park halindeki 2 araç da hasar gördü.

Öğleden sonra Şanlıurfa'nın Akbayır Mahallesi'nde, bir apartmanın zemininde inşaat malzemesi satılan iş yerinde yangın çıktı. İş yerinden alevlerin yükseldiğini görenler, durumu itfaiyeye ekiplerini bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 2 saat süren çalışmayla söndürdü.

6 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Binada mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edilirken, dumandan etkilenen 6 kişiye de sağlık ekiplerince müdahale edildi. İş yerinin yanı sıra üst katındaki ev ile park halindeki 2 minibüsün hasar gördüğü yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN