İş arkadaşını çekiçle öldüren Emre K.: Aileme küfredince dayanamadım

İş arkadaşını çekiçle öldüren Emre K.: Aileme küfredince dayanamadım

Adana'da fabrikada yöneticilerinin uyarması üzerine Mahmut Eser, çalışma arkadaşlarını 'küfrederek' uyardı. Ailesine küfredilmesine dayanamadığını belirten Emre K. ise Eser'i çekiçle yaraladı. Hastaneye kaldırılan Eser, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emre K. ise tutuklandı.

Adana’da, çalışma arkadaşı Emre K. tarafından küfrettiği gerekçesiyle çekiçle başına vurulan Mahmut Eser, 1 haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde Tır dorsesi üretilen fabrikada, yöneticinin, kaynak işlerinin hızlı bitirilmesi için işçileri uyardı. Bunun üzerine kaynakçı Mahmut Eser, iddiaya göre, küfrederek çalışma arkadaşlarına kızdı. Yaklaşık 3 hafta önce işbaşı yapan Emre K. de karşılık verdi. Çıkan tartışmada Emre K., elindeki çekiçle Eser’in başına vurdu. Aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığılan Eser, hastaneye kaldırıldı.

'AİLEME KÜFREDİNCE DAYANAMADIM'

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Eser, 1 hafta sonra doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Eser’in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Fabrikaya gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim olan Emre K. ise ifadesinde şunları kaydetti:

"Mahmut, aileme küfredince kendisini uyardım. Devam edince gözüm karardı, bir anlık sinirle başına vurdum."

Adliyeye sevk edilen Emre K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN