İstanbul'da can pazarı: Kask takılmayan 10 yaşındaki çocuk öldü

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Emniyet şeridinde duran minibüse iki ayrı motosikletli çarptı. Kazada kask takılmadığı öğrenilen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Feci kaza, dün Beşiktaş Konaklar Mahallesi Büyükdere Caddesi üzeri Maslak istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde kapalı kasa minibüsle seyir halinde olan Erdem Met, su içmek için emniyet şeridinde durdu.

İki motosiklet de arkadan çarptı

O esnada motosikletle seyreden sürücü Feyzullah Temel, duran araca arkasından çarparak takla attı. Arkasından yine motosikletle seyreden sürücü Hasan Temel de sert bir şekilde minibüse çarptı.

Kask takılmayan çocuk hayatını kaybetti

Kaza sonucu ilk motosikletin sürücüsü Feyzullah Temel ve yolcusu Mahmut Temel ile üstünde üç kişi bulunan ikinci motosikletteki sürücü Hasan Temel, eşi Melike Temel ve kask takılmayarak motosiklete bindirilen 10 yaşındaki çocukları Mustafa Temel yaralandı.

Can pazarının yaşandığı kaza sonrası çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

aw682320-05-copy.jpg

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan çocuk Mustafa Temel’i yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıyer Seyrantepe’de bulunan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan 10 yaşındaki çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

aw682320-09-copy.jpg

Minibüste oluşan hasar ise motosikletlilerin süratli bir şekilde araca çarptıklarını gözler önüne serdi. Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Kazaya karışan araçlar ise trafik çekicisi yardımıyla olay yerinden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN