Aksaray'da kan donduran olay! Eşini öldürüp, çocuklarını balkondan attı

Aksaray'da kan donduran olay! Eşini öldürüp, çocuklarını balkondan attı

Aksaray’da kriz geçiren Afganistan uyruklu bir kişi, eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra 2 kız çocuğunu da 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya attı. Daha sonra kendisi de aynı balkondan atlayarak intihar etti.

Kan donduran olay, sabah saatlerinde Aksaray'daki Dere Mahallesi Belediye Caddesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre ailevi nedenlerden dolayı 35 yaşındaki Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultanı, 26 yaşındaki eşi Gol Bibi Sultanı ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra cinnet geçiren Hossein Sultanı mutfaktan aldığı bıçakla karısını 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

KENDİSİ DE AYNI BALKONDAN AŞAĞIYA ATLADI

Ardından Meryem Sultanı (4) ve Merveh Sultanı (3) yaşındaki 2 kız çocuğuna yönelen baba çocuklarını oturdukları 3 katındaki evlerinin balkonundan aşağıya atarken, kendisi de aynı balkondan aşağıya atladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar ve polis ekipleri sevk edildi.

4669416.jpg

ANNE VE ÇOCUKLARI HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Balkondan atılan 2 kız çocuğuna yol ortasında müdahale edilirken, bıçaklanarak ağır yaralanan kadın da evin içindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İntihar girişiminde bulunan baba da yol ortasında yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, anne ve 2 kız çocuğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ağır yaralanan babanın tedavisi ise devam ediyor. Polis ekipleri incelemeler yaparken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BU EVE MİSAFİR OLARAK GELMİŞLER

Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN