İstanbul'da katliam gibi kaza! İki araç arasında sıkışarak can verdi

İstanbul'da katliam gibi kaza! İki araç arasında sıkışarak can verdi

İstanbul Pendik'te, aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil TIR'a çarptı. Aynı istikamette ilerleyen çekici ise hem otomobile hem de TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilden fırlayan kişi TIR ve çekici arasında kalarak hayatını kaybetti.

İddiaya göre, D-100 Karayolu’nda seyir halinde olan 34 DHZ 427 plakalı TIR, önünde oluşan trafikten dolayı yavaşladı. Bu sırada aşırı hızlı olduğu belirtilen 28 AS 302 plakalı otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu TIR’a arkadan çarptı.

aw485792-01-copy.jpg

ÇEKİCİ DE HEM OTOMOBİLE HEM DE TIR'A ÇARPTI

Arkadan gelen 10 AGK 987 plakalı çekici ise önünde kaza yapan otomobile ve TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan Cüneyt Ç. otomobilden fırlayarak TIR ve çekici arasında sıkışıp feci şekilde can verdi.

aw485792-02-copy.jpg

Otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

aw485792-06-copy.jpg

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN