İstanbul'da yağan kar ortaya büyüleyici görüntüler çıkardı

İstanbul'da dün başlayan ve aralıklarla etkisini devam ettiren kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. Drone yardımı ile havadan çekilen görüntüler ise göz kamaştırdı.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca aralıklarla devam eden kar, sabah saatlerinde de bazı bölgelerde etkisini devam ettirdi.

Anadolu yakasında Çamlıca Tepesi ve Beykoz'un yüksek kesimlerinde kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Pendik, Kartal, Maltepe ve Aydos yoğun kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.
Avrupa yakasında ise, Bayrampaşa, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Bakırköy'de kar yağışı sabah saatlerinde kendini gösterdi.

Kar yağışı nedeniyle evlerin çatıları ve yol kenarlarının beyaza büründüğü Sarıyer'in yüksek kesimlerinde yağışın daha fazla etkili olduğu görüldü.

KARLA BULUŞAN İSTANBUL

İstanbul'da haftalardır beklenilen kar yağdı. Yağan kar sonrası parklar, bahçeler, çatılar ve ağaçlar beyaza büründü. Drone yardımı ile havadan çekilen görüntüler ise göz kamaştırdı. İstanbul'da özellikle Beyoğlu ve Fatih'te bulunan Sultanahmet meydanında büyüleyici görüntüler ortaya çıktı.