İstanbul'dan sonra Ankara'da da adliyenin tavanı çöktü

İstanbul'dan sonra Ankara'da da adliyenin tavanı çöktü

İstanbul'un Kartal ilçesindeki "dünyanın en büyük adliyesindeki" tavanın çökmesinin ardından Ankara Adalet Sarayında C Blok Zemin katta bulunan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’nun da tavanı çöktü.

Ankara Adalet Sarayı'nda C Blok Zemin katta bulunan Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu’nun yoğun yağış ve fırtına etkisiyle tavanında çökme meydana geldi.

Yaşanan kazadan sonra adliye personelleri güvenlik önlemleri nedeniyle odaya giriş ve çıkışları geçici süreliğine kapattı.

İSTANBUL KARTAL’DAKİ ADLİYE’NİN DE TAVANI ÇÖKMÜŞTÜ

Geçen haftalarda da Anadolu Adliyesi’nde benzer bir olay yaşanmıştı. İstanbul Kartal'da bulunan ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyük adliyesi unvanını taşıyan adliyede, sulh ceza mahkemelerinin bulunduğu B Blok 1. kattaki asma tavanda çökme yaşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN