İstanbullular pazara dikkat! İşte kapalı olacak yollar

İstanbullular pazara dikkat! İşte kapalı olacak yollar

İstanbul Valiliği, 19 Eylül pazar günü Kadıköy Yarı Maratonu nedeniyle kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

İstanbul Valiliği tarafından pazar günü gerçekleştirilecek Kadıköy Yarı Maratonu nedeniyle geçici olarak kapatılacak yollar duyuruldu.

Kapatılacak yollar şöyle:

Valilik, saat 06.00-12.00 saatleri arası Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu Caddesi (Hulusi Behçet Caddesi Kavşağı İle Çetin Emeç Bulvarı kesişimi arasında kalan kısım), Kadıköy Çetin Emeç Bulvarı (Operatör Cemil Topuzlu Cadde kesişiminden Turgut Özal Bulvarı kesişimine kadar olan kısım) ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar Maltepe-Kartal Turgut Özal Bulvarı Güney Yol (Çetin Emeç Bulvarı kesişiminden Çanakkale Caddesi kesişimine kadar olan tek yön güney yol) ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Kadıköy Operatör Cemil Topuzlu Caddesi (Hulusi Behçet Caddesi kavşağı İle Çetin Emeç Bulvarı kesişimi arasında kalan kısım), Kadıköy Çetin Emeç Bulvarı (Operatör Cemil Topuzlu Cadde kesişiminden Turgut Özal Bulvarı kesişimine kadar olan kısım) ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar, Maltepe-Kartal Turgut Özal Bulvarı Güney Yol (Çetin Emeç Bulvarı kesişiminden Çanakkale Caddesi kesişimine kadar olan tek yön Güney Yol) ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar.

Alternatif yollar ise şöyle:

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu), Şemsettin Günaltay Caddesi (Minibüs Yolu), Maltepe Bağdat Caddesi (Minibüs Yolu), Kartal Üsküdar Caddesi (Minibüs Yolu), D-100 Karayolu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN