İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı açıldı

İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı açıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı’nın açılışı partinin Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın da katılımı ile yapıldı.

Gülüç’te Şehit Komiser Halis Çınar Caddesi üzerinde bulunan teşkilat binasının açılış törenine; İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi, Mali işler Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İYİ Parti Gülüç Belde Başkanı Kadir Türkoğlu bir selamlama konuşması yaparak, katılımcılara ve belde teşkilatının açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

BALBALOĞLU: MİLLETİMİZİN ÜMİDİ OLMAK İÇİN GÖREVE HAZIRIZ

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu da Gülüç’te teşkilatlanmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve “Kurulamaz denilen partimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde bugün il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle günden güne büyüyor ve milletimize umut oluyor. Milletimizle omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda biliyoruz ki iyiler her zaman kazanır. Gülüç Belde açılışımız ile birlikte Ereğlimize bağlı üç beldemizin tamamında teşkilatlanmamızı tamamladık. Ereğli’ye bağlı 93 köyümüzü tek tek dolaşarak, vatandaşlarımızla buluşarak, partimizin politika ve çözümlerini halkımızla paylaştığımızda partimize ve genel başkanımız Meral Akşener’e olan güvenin ve teveccühün çığ gibi arttığına büyük bir mutlulukla şahit oluyoruz. Ülkemizde her gün daha da güçlenen teşkilatlarımızla ümidini kaybetmiş milletimizin ümidi olmak için göreve hazırız.” dedi.

whatsapp-image-2022-06-26-at-18-12aa.jpg

“PROBLEMLERİ İKTİDARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ”

Ülkede yaşanan tüm olumsuzlukların Zonguldak ve Ereğli’de de derinden hissedildiğini söyleyen Balbaloğlu, “göç veren bir şehir olduğumuzu çok iyi bilmekteyiz. Yeraltı zenginliklerimizin hak ettiği muameleyi görmediğini çok iyi bilmekteyiz. Bölgemizin teşvik kapsamına bir türlü alınamamasıyla gelmeyen yatırımları çok iyi bilmekteyiz. Hemen yanıbaşımızda büyük istihdam olacağına sahip tersanelerimizin atıl durumda olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Bekleyen ve bir türlü gelmeyen kamu yatırımlarını çok iyi bilmekteyiz. Artık sevda hikayesine konu olan bitmeyen yollarımızı da çok iyi bilmekteyiz. Temeli atıldı atılacak, açıldı açılacak denilen fakültemizi çok iyi bilmekteyiz. Bununla birlikte çok iyi bilmekteyiz ki Allah’ın izniyle milletin teveccühüyle bütün bu problemlerimizi iktidarımızla çözeceğimizi de çok iyi bilmekteyiz.” diye konuştu.

DİKBAYIR: PARTİMİZİ NORMAL ŞART VE KOŞULLARDA SİYASET YAPACAĞIZ DİYE KURMADIK

Daha sonra söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, partisini Kuvâ-yi Milliye hareketine benzettiğini ifade ederek, “bu partiyi kurarken normal şart ve koşullarda siyaset yapacağız diye kurmadık. Biz bu partiyi dönemin Kuvâ-yi Milliye hareketi olarak gördük ve onun için bu partiyi kurduk. Bu partiyi kuran yöneticilerimiz, il ve ilçe başkanlarımız öyle bir dönemde bu işe el attılar ki öyle herkesin yapabileceği bir iş değildi. Bize ‘bu partiyi kuramazsınız’ dediler. Biz ‘kurarız’ dedik.” dedi.

whatsapp-image-2022-06-26-at-18-12.jpg

“BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ, SANDIKTA MİLLET KARARINI VERECEK”

2023’te yapılacağı belirtilen seçimde iktidar olacaklarını iddia eden Dikbayır, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben bu parti kurulurken İçişleri Bakanlığı’na dilekçe verilirken genel başkanımın yanındaydım. 3 metrekarelik bir odada verdik o dilekçeyi. Zamanı gelince onunda hesabını soracağız. İçişleri bakanlığı yapmış bir kişiye (Meral Akşener) yapılan o muamele unutmadığımız anılardan bir tanesidir. ‘Seçimlere giremezsiniz’ dediler. ‘2 puan alırsınız, bilemedin 3 puan alırsınız’ dediler. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gurup kuracak sayıda girdik ve bugün milletimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Biz, seçilirken vatandaşımıza söz verdik: ‘Bize attığınız oylardan utanmayacaksınız, gurur duyacaksınız’ dedik. Biz de şimdi onun için gayret gösteriyoruz. Elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Biz inandık ve bunu Türkiye’nin her yerinde görüyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyan her bir vatandaşımız bu ülkenin hissedarıdır. Onların dışında kimse bu Devlet’in sahibi değil. Biz bu seçimi alacağız, sandıkta millet kararını verecek.”

whatsapp-image-2022-06-26-at-18-12c.jpg

Konuşmaların ardından İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN