İYİ Partili Kırkpınar: Erzurumspor, 2015 yılından beri sistematik bir şekilde cezalandırılıyor

İYİ Partili Kırkpınar: Erzurumspor, 2015 yılından beri sistematik bir şekilde cezalandırılıyor

Erzurumspor’a 42 bin TL para, Başkan Ahmet Dal’a 54 gün hak mahrumiyeti ve 73 bin TL para, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’e 66 bin TL para ve 8 hafta resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verildi. Konuya ilişkin tepki gösteren İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar "Erzurumspor, 2015 yılından beri sistematik bir şekilde TFF tarafından cezalandırılıyor. Bunun sebepleri nedir?" dedi.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Erzurumspor'a verilen cezalarla ilgili açıklamalar yaptı.

"Yıllardır çeşitli yöntemlerle önü kapatılan Erzurumspor, son olarak kulüp başkanının 54 gün, kulüp teknik direktörünün 8 maç ve kulübün 220 bin ceza alması ile mağdur edilmiştir" diyen Kırkpınar "Hakemlerin Erzurumspor maçlarında sergilediği tavır, kafalarda büyük soru işaretleri bırakmıştır. Her konuda kadim şehirimizin haklarını savunmak ve korumakta sınıfta kalan Ak Parti siyasetçileri, bu konuda da sınıfta kalmıştır. Şehrimizin her görüşten, her fikirden insanının ortak değeri olan Erzurumspor’a yapılan haksızlıkların hesabını da soracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

'YENİ STADYUM BEKLERKEN, MEVCUT STADYUMUN BİLE TADİLATI YAPILMADI'

Kırkpınar'ın açıklaması özetle şöyle:

"Tüm siyasi görüş ve düşüncelerin dışında olan Erzurumspor, 2015 yılından beri sistematik bir şekilde TFF tarafından cezalandırılıyor. Bunun sebepleri nedir? Belediye kulübü olması mıdır? Her konuda sahipsiz bırakılmış şehrimizin, bu konuda da sahipsiz bırakılmasına şaşırmadık.

Yıllardır şehir halkı ve bizler, yeni stadyum yapılması için defalarca girişimlerde bulunduk. Mevcut stadyumun şehir iklim ve şartlarında yetersiz olduğunu herkes biliyor. Bu konuda verilen hiçbir vaat yerine getirilmedi. En son mevcut stadyumun tadilatı için bakanlığın verdiği söz de havada kaldı. Erzurum halkından oy almakta mahir olan AK Parti, hizmet konusunda sınıfta kalmıştır. Kulüp süper lige yükselince boy boy fotoğraf verip, kendi başarısı gibi reklam yapan siyasiler, kulüp zora düştüğü zaman ölü sessizliğine bürünüyor.

Buradan sesleniyorum; bu şehre ne yaptınız? Sosyal medya siyasetçiliğiniz, halktan kopuk tavırlarınızın cevabını, ilk sandıkta alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. İYİ Parti iktidarında; siyaseti olması gereken yer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapacağız. Erzurumspor kendi imkanlarıyla ayakta duracak gelir kaynakları ile, daha rahat ve daha özgür hareket edecek bir kulüp olacak. Bir çok alanda olduğu gibi, spordan da siyasetin elini çekeceğiz. Olması gerekeni, olması gerektiği şekilde yapacağız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN