İYİ Partili Kırkpınar'dan eski emniyet müdürüne yanıt

İYİ Partili Kırkpınar'dan eski emniyet müdürüne yanıt

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar iktidara yakın medya guruplarında çıkan “İçki içmediğim için Meral Akşener beni sürdü” başlıklı eski emniyet müdürüne ait iddialara yanıt verdi.

ORHAN BAKIRCI

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, gazetecilik mesleğinin kutsal ve bir o kadar da etik değerler taşıdığına vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu.

“Tarihin hiçbir döneminde eşi ve benzeri olmayan bir durumla karşı karşıyayız. İddia sahibi kadar muhatabının da beyanını alıp haber yapması gereken basın kuruluşları, bunu yapmak yerine bir iddiayı gerçekmiş gibi yansıtmaya uğraşıyor" diyen Kırkpınar, şunları söyledi:

"SONUÇ ALAMAMIŞLARDIR"

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in o dönemde askeri vesayete karşı aldığı tavır ortadadır. O dönemin baş aktörleri Genel Başkanımızı tehdit etmiş ama yine de sonuç alamamışlardır. Bugün bazı yandaş medyada çıkan bu haber bizim için de vatandaş içinde bir önem arz etmiyor.

Çünkü herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. İYİ Parti'nin özgür basına verdiği önem ortadadır. Bu bağlamda mesleğin kutsal ve etik değerlerine hassasiyet göstermesi gereken de yine basın emekçileridir, bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

"İYİ PARTİ'NİN YÜKSELİŞİ BİRİLERİNİ ZİYADESİYLE RAHATSIZ EDİYOR"

Açıklamasının devamında İYİ Parti'nin vatandaş tarafından büyük bir teveccüh gördüğünü be yükselişinin artarak devam ettiğine değinen Melih Kırkpınar, sözlerini şöyle tamamladı:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde ve öncülüğünde sürekli olarak halkın içindeyiz. Sıkıntı ve problemleri tespit edip çözüm noktasında da yetkili makamları harekete geçiriyoruz. Yani onların iktidarken yapamadıklarını muhalefet iken yapıyoruz. Bu durum vatandaşın dikkatinden kaçmıyor.

Vatan için vatandaş için gece gündüz demeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Bundan rahatsız olan birileri, bu tip aslı astarı olmayan ve iddiadan öte bir gerçeklik ifade etmeyen haberler yaparak göze girme yarışında. Bu iddialarda bulunan şahıs iddiasını ispatlamazsa hukuken ve vicdanen sorumlu kalacak bunu gerçekmiş gibi yansıtanlar da halkın vicdanında yargılanacaktır.

İftiralar, yalanlar, gerçeği yansıtmayan iddialar bizi dün olduğu gibi bugün de bizi yıldırmayacak tam aksine dava edindiğimiz vatan ve vatandaş aşkına daha sıkı bağlayacaktır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN