İYİ Partili Kırkpınar'dan Kurban Bayramı açıklaması: Kurban Bayramı paylaşmanın sembolüdür

İYİ Partili Kırkpınar'dan Kurban Bayramı açıklaması: Kurban Bayramı paylaşmanın sembolüdür

Kurban Bayramı münasebeti nedeniyle bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, "Kurban Bayramı kardeşliğin ve paylaşmanın sembolüdür. İbrahim’i bir dua İsmail'i bir duruştur bu mübarek bayram. Birliğin, dirliğin, kardeşliğin daha bir pekiştiği bu günlerde küslükleri bitirip, yoğun hayat temposu içinde ihmal ettiğimiz komşu ve akrabaları ziyaret etmek ziyadesiyle önem arz ediyor" dedi.

ORHAN BAKIRCI

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin önemine değinen Kırkpınar, “Kurban Bayramı kardeşliğin ve paylaşmanın sembolüdür. İbrahim’i bir dua İsmail'i bir duruştur bu mübarek bayram. Birliğin, dirliğin, kardeşliğin daha bir pekiştiği bu günlerde küslükleri bitirip, yoğun hayat temposu içinde ihmal ettiğimiz komşu ve akrabaları ziyaret etmek ziyadesiyle önem arz ediyor.” dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ KURBAN İBADETİNİ YERİNE GETİREMİYOR"

Artan girdi maliyetlerinin hayvan fiyatlarını arttırdığına ve geçim zorunluğu yaşayan vatandaşların ibadetlerini yerine getiremediğine değinen Kırkpınar, “Artan fiyatlar, Türk lirasının değer kaybı ve yüksek enflasyon nedeniyle bir çok vatandaşımız Kurban ibadetini yerine getiremiyor. Bu ibadetini ifa eden insanlarımız ise şartları zorlamak durumunda kalıyor. Besiciler sattıkları büyük ve küçükbaş kurbanlıkları aynı maliyetlerle yerine koyamayacak. Alan üzgün, satan üzgün ve ibadetini yerine getiremeyen milyonlar üzgün. Yanlış tarım ve hayvancılık politikalarının muhtemel sonuçlarını yaşıyoruz. İnsanlarımız yoksullaşmış, tarım ve hayvancılık bitmişse bunun müsebbibi 20 yıllık iktidar sahipleridir.” diye konuştu.

"SANDIK İKTİDAR PARTİSİNİN KORKULU RÜYASI"

Erzurum’un Orta Doğu ve Türkiye’nin et ihtiyacını karşılayan şehirken, dışarıdan et ithal eden bir şehir durumuna geldiğini belirten Kırkpınar, açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

“Milyonlarca küçük ve büyükbaş hayvanın olduğu Erzurum, AK Parti iktidarında her şeyde olduğu gibi bu konuda da sıfırı tüketmiştir. Yandaşlara yolcu ve hasta garantili destekler vereceklerine, üreticiye bu desteği verseydiler bugün biz de yaptıkları güzel işlerden ötürü tebrik mesajı yayınlardık. Köyler boş, çarşı boş, insanların cebi bomboş. Ekmek parası bulamayan vatandaşlarla dalga geçer gibi pembe tablolar çiziyorlar. İlk seçimde büyük bir yenilgi yaşayacaklarını bildikleri için, günübirlik eylem ve söylemlerle gerçekleri kamufle etmeye çalışıyorlar. Ama onlar da biliyor ki yolun sonu göründü. Bu nedenledir ki sandık iktidar partisinin korkulu rüyası.

Bizler İYİ Parti iktidarında başta kadim şehrimiz Erzurum ve tüm ülkemizde bütün sorunları çözecek, bolluk ve bereket dolu günlere hep birlikte “Merhaba” diyeceğiz. Bu mübarek günlerde tüm vatandaşlarımızı sabır ve sükunete davet ediyor, Tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban bayramını en kalbi hislerimle kutluyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN