İzmir'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı

İzmir'de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı

Bayraklı'da bir aracın İZBAN Tren Yolu'na uçması nedeniyle araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi ise hastanelere kaldırılırken 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İzmir Bayraklı'da gece saatlerinde trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre; Kamil G.'nin kontrolündeki hafif ticari araç, sürücüsünün hakimiyetinden çıkarak viyadükteki demir korkulukları yıktı ve İZBAN Tren Yolu'na uçtu. Araç, viyadük ayakları ile İZBAN Tren Yolu istinat duvarı arasında sıkıştı.

Durumu gören çevredeki vatandaşların hemen yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine polis, 110 AKS ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

2.jpg

BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

110 AKS ekiplerince sürücü Kamil G., ile araç içerisinde bulunan Hatice D., Doğucan G., Berkay K., Mehmet Can K., ve Ayşenur Bozkurt sıkıştıkları aracın içerisinden çıkarıldı. Araç içerisinden çıkarılan Ayşenur Bozkurt’un yaşamını yitirdiği tespit edilirken, sağlık ekiplerince ambulansa alınan ve 2’sinin durumu ağır olduğu öğrenilen toplamda 5 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, hafif ticari araç sıkıştığı yerden çekici vasıtasıyla çıkarılırken, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Bozkurt’un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN