İzmir'de kumar operasyonu: 35 kişiye 45 bin 944 TL ceza

İzmir'de kumar operasyonu: 35 kişiye 45 bin 944 TL ceza

İzmir'in Menderes İlçesi'nde bir adrese düzenlenen operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 35 kişiye toplam 45 bin 944 TL idari para cezası uygulandı. Kumarda kullanılan tombala malzemelerine el konulurken, hakkında yakalama kararı bulunan bir kişi de gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, alınan bir istihbarat üzerine Menderes Çamönü Mahallesi'ndeki adrese baskın yaptı. A.K.'ya ait mekanda 30 kişi kumar oynarken suçüstü yakalandı.

TOPLAMDA 45 BİN 944 TL CEZA UYGULANDI

Kumarda kullanılan tombala malzemelerine el konulurken, 30 kişiye 38 bin 744 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, mekanda bulunan 8 kişiye de maske takmadıkları ve pandemi kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 7 bin 200 TL ceza kesildi.

Kumar oynattığı tespit edilen A.K. hakkında adli işlem başlatıldı. Hakkında yakalama kararı bulunan İ.Ö. ise gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN