İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

İzmir'in Ödemiş, Kiraz ve Torbalı ilçelerinde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde süren soruşturma kapsamında üç ilçede eş zamanlı operasyon yaptı. Uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yapılan operasyonda Ödemiş, Kiraz ve Torbalı ilçelerinde 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

YATAK KORKULUĞUNDA UYUŞTURUCU

Adreslere yönelik operasyonda zanlıların bilgisayar çantası ve yatak korkuluğunun altına gizlediği uyuşturucuları narkotik köpeği buldu. Operasyon yapılan ikametlerdeki aramalarda bir miktar uyuşturucu madde, uyuşturucu imalatında kullanılan malzeme, 12 adet av tüfeği ile 1 adet av tüfeği şarjiirü ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN