Kadıköy'de araçları kundaklayan şüpheli yakalandı

İstanbul Kadıköy'de park halindeki iki motosikleti kundakladığı iddia edilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin, o bölgede bulunan bir yer altı çöp konteynerini de ateşe verdiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Caferağa Mahallesi Moda Caddesi ile Cemal Süreya Sokağı'nda park halindeki iki motosikletin yandığı ihbarı üzerine olay yerlerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınan yangında motosikletlerden biri kullanılamaz hale gelirken diğerinde hasar oluştu.Moda Caddesi'nde kundaklanan motosikletten sıçrayan alevler nedeniyle yanında bulunan otomobilde ve trafoda da hasar oluştu.

YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİNİ DE YAKMIŞ

Öte yandan şüphelinin, o bölgede bulunan bir yer altı çöp konteynerini de ateşe verdiği öğrenildi.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada şüpheliyi tespit ederek kısa sürede yakaladı. Şüpheli hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN