Kadıköy'de evsiz çiftler mahalleyi birbirine kattı: Şikayet edenlere saldırdılar

İstanbul Kadıköy'de sokakta yaşadığı söylenen sevgili çift mahalleyi birbirine kattı. Mahallelinin kabusu olduğu söylenen çift, binaların giriş katlarına girip gecelerini orada geçiriyorlar ve buna tepki gösteren vatandaşların da camlarına alkol şişesi fırlatıyorlar. O anları kameraya kaydeden mahalleli ise çiftten şikayetçi.

Kadıköy'de sokakta yaşayan sevgili çift mahalleliye göz açtırmıyor.

ŞİKAYET EDENLERE SALDIRDILAR

Dün kaydedilen görüntülerde olay Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre sokaklarda yaşadığı belirtilen Ahmet ve Pınar isimli çift bir süredir mahallelinin apartmanlarının giriş katlarında konaklıyor. Gecelerini binanın giriş katlarında geçiren çift, mahalleliyi rahatsız etmeye başlayınca ise mahalleli topluca bu olaya tepki gösterdi ancak çiftlerden cevap gecikmedi. Tepkilerin ardından çift, şikayetçi olan mahallelinin camlarına alkol şişesi atıp hakaretler ederek saldırmaya başladı.

SALDIRGAN ÇİFTLER YAKALANDI

Kavganın büyümesi üzerine Ahmet isimli şahıs penceresinden kendilerine tepki gösteren bir vatandaşın camına alkol şişesi fırlattı ve camın kırılmasına neden oldu. Olayların ardından çift sokaktan uzaklaşırken çok sayıda vatandaşın şikayetçi olması üzerine yapılan ihbar sayesinde olay yerine polis ekibi sevk edildi ve polisler saldırgan çifti kısa sürede yakaladı.

Mahalleliyi birbirine katan çift ise kameralara böyle kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN