Kadıköy'de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

Kadıköy'de zincirleme trafik kazası: 4 yaralı

D-100 kara yolu Edirne yönü Bostancı mevkiinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda ilerleyen motosiklet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucunda kaza meydana geldi.

D-100 kara yolu Edirne istikameti Bostancı mevkiinde saat 04.30 sıralarında gerçekleşen kazayı gören diğer sürücülerin yavaşlaması üzerine aynı istikamette seyir eden bir otomobil duramayarak önce bir ticari taksiye ardından bir servis minibüsüne çaptı. Toplamda 4 otomobil ve bir motosiklet zincirleme kazaya neden oldu.

trafikkk.jpg

BOSTANCI EDİRNE İSTİKAMETİ 1 SAAT TRAFİĞE KAPANDI

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kaza nedeniyle D100 Karayolu’nu ulaşıma kapattı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bariyere çarpan otomobilin içerisindeki sürücüyü, sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Motosiklette bulunan Diğer yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan Otomobillerin fırlayan parçaları yola savruldu. Bostancı Edirne istikameti 1 saat trafiğe kapandı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN