Kadın katili cezaevinde intihar etti

Kadın katili cezaevinde intihar etti

Samsun'da Songül Değirmenci'yi öldüren Nami Işık cezaevinde kendisini asarak yaşamına son verdi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Songül Değirmenci isimli kadını takip ederek öldüren Nami Işık cezaevinde ölü olarak bulundu.

İsmet Paşa Mahallesi Kömürcü Sokak’ta 4 gün önce yaşanan olayda çalıştığı iş yerinin ulaşamayarak polise bildirmesi üzerine evine giden polis ve itfaiye ekipleri Songül Değirmenci’nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Polisin çevredeki kamera kayıtlarında yaptığı incelemede, Değirmenci'nin önceki gün çalıştığı iş yerinden çıktıktan sonra evine geldiği ve peşinden gelen bir kişinin içeri girdiğini ve 20 dakika içerisinde dışarı çıktığını tespit etti.

Yapılan çalışmalar sonucunda evden çıkan şüpheli şahsın kimliğini belirleyen polis ekipleri, Nami Işık’ı çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı.

Işık , kadını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Katil zanlısı Nami Işık, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi’ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet savcısına suçunu itiraf eden katil zanlısı, tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Değirmenci’yi öldüren katil zanlısı Işık'ın, kaldığı Bafra Cezaevi’ndeki koğuşta bu sabaha karşı çarşafla asılı halde bulundu. Nami Işık’ın cesedi cezaevinden alınarak Bafra Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN