Kadına şiddet kamerada: Tekme-tokat darbederek yerde sürükledi

Bursa’da ters yönden giden sürücü uyarılmasına sinirlenip, kendisini uyaran kadına tekme-tokat saldırdı. Çığlık seslerini duyarak olay yerine gelen esnafın hem kadını kurtardığı hem de otomobil sürücüsünü darp ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, hızlı bir şekilde ters yönden gelen otomobili gören kadın, otomobil sürücüsünü yavaş gitmesi konusunda uyardı. Kendisinin uyarılmasına sinirlenen sürücü, kız arkadaşıyla birlikte otomobilden inerek yanında 3 çocuğu olan kadınla tartışmaya başladı.

3 ÇOCUĞUNUN YANINDA YERLERDE SÜRÜKLEDİLER

Aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, sürücü erkek şahıs ve kız arkadaşı 3 çocuğu yanında olan kadını tekme ve tokat döverek yerde sürüklediler. Çevredekiler olan biteni izlerken; esnaflardan biri kavga seslerini duyarak olay yerine gitti.

Duyarlı esnaf, kadını kurtarıp, erkek otomobil sürücüsünü etkisiz hale getirdi. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN