Kadına şiddet kamerada! Tepki gösteren kadınlara da saldırdı

Eskişehir'de, bir erkek beraber yürüdüğü kadına şiddet uyguladı. Aldığı tekmeler sonrası yere düşen kadın yere düşerek baygınlık geçirdi. Bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlının kendisine tepki gösteren kadınlara da saldırdığı ortaya çıktı.

Tepebaşı’na bağlı Sakarya-1 caddesinde meydana gelen olayda, iddialara göre bir kadın ve bir erkek yan yana yürürken tartışmaya başladı. Sevgili oldukları iddia edilen şahısların arasında nedeni bilinmeyen tartışmanın hararetlenmesiyle T.Y. isimli şahıs, B.G. isimli kadının önce üzerine yürüdü. Daha sonra çevredeki insanları hiçe sayan saldırgan, B.G. isimli kadına yumruk atarak dengesini bozdu. Neye uğradığını şaşıran kadın geri geri uzaklaşmaya çalışırken saldırgan üzerine yürümeye ve tartaklamaya devam etti.

YERE DÜŞÜP BAYGINLIK GEÇİRDİ

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda T.Y.’nin bacaklarına tekme atmasıyla yere düşen B.G. kafasını sert şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle baygınlık geçirdiği öğrenilen kadın yerden kalkamadı.

Kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak müdahale etti. Çevredeki vatandaşların ihbarları doğrultusunda olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri geldi. 112 Acil Servis ekiplerince yerde yatan B.G. hastaneye kaldırılırken, Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri T.Y.’yi gözaltına aldı.

Şiddete maruz kalan B.G. isimli kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. B.G.’nin T.Y.’den şikayetçi olmasıyla Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Kadın için koruyucu ve önleyici tedbir kararları doğrultusunda çalışma yapıldı.

KENDİSİNE TEPKİ GÖSTEREN KADINLARA DA SALDIRDI

Öte yandan olay yerinde çekilen videoda yerde yatan B.G.’nin sayıkladığı, T.Y. isimli şahsın ise kendisine tepki gösteren vatandaşlar ile tartıştığı görüldü. Başka bir kadının kendisine tepki göstermesine karşılık üzerine yürüyen, el kaldıran ve bağıran T.Y. çevredeki vatandaşlar tarafından engellendi.

Bir başka kadına da şiddet uygulamak üzereyken durdurulan T.Y., “Bu kadar da olmaz” tepkileriyle karşılaştı.

Olay yerinde çekilen videoda bir başka kadının da “Yolun ortasında bir kadına bu şekilde davranamazsınız” diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN