Kahramanmaraş'ta katliam: Ailesinden 4 kişiyi öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yaşanan katliam kan dondurdu. 22 yaşındaki B.Ö., babası M.Ö. (51), annesi H.Ö. (45), abisi H.F.Ö (25) ve kardeşi T.Ö'yü (11) tabancayla vurduktan sonra intihar etti.

Kan donduran olay Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Önsen Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki B.Ö. saat 19.30 sıralarında kendi evlerinin damına çıkarak maket bıçağı ile intihar girişiminde bulundu. B.Ö.'ye ailesi müdahale etmek istedi. B.Ö. babasına ait tabancayla babası M.Ö. (51), annesi H.Ö. (45), abisi H.F.Ö (25) ve kardeşi T.Ö'yü (11) vurup ardından kendi kafasına ateş etti.

5163179.jpg

Baba hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede H.Ö., H.F.Ö, T.Ö. ve B.Ö’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan baba M.Ö. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, çevrede toplanan kalabalığa elim bir olay yaşandığını belirterek, sükunet çağrısında bulundu.

5163154.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN