Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda kaybolan öğretmenin cesedine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda kaybolan öğretmenin cesedine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta kaybolan iki çocuk annesi Emine öğretmenden acı haber geldi. Bölge halkının da dahil olduğu 500 kişilik ekip tarafından aranan 4 gündür aranan Emine Gökkız'ın cansız bedenine ormanlık alanda ulaşıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde öğretmenlik yapan Emine Gökkız, tatil için gittiği Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evinden cumartesi günü yürüyüş yapmak için ayrıldı.

Ailesinin Emine öğretmene ulaşamaması üzerine yaptığı ihbar sonrası ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı.

500 KİŞİLİK ARAMA EKİBİ

Polis, jandarma, AFAD ile dağcılık kulübü üyeleri ve bölge halkından oluşan 500 kişi tarafından 4 gündür yürütülen arama çalışmaları sonucu Gökkız'ın, Haymalı mevkisindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.

Güvenlik güçlerince bölgede inceleme yapılırken Emine Gökkız'ın cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü.

İNTİHAR MI ETTİ?

Emine öğretmenin cansız bedeninin AFAD görevlilerince ağaca asılı şekilde bulunduğu belirtilirken, güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN