Kahreden olay! 2 yaşındaki çocuk asansörde sıkışarak öldü

Kahreden olay! 2 yaşındaki çocuk asansörde sıkışarak öldü

Adana’da, babası ile asansöre binen bir çocuk iç kapı olmadığı için boşluğa kolu sıkışınca, boynu kırılarak hayatını kaybetti. Baba ve oğlunun asansöre binmeden önceki son görüntüleri ise güvenlik kamerasına yansıdı

İddiaya göre, Zafer Uğuz 2 yaşındaki oğlu Eren Uğuz'u alarak dedesi Mehmet Soytaş’a kahvaltı yapmaya gitti. Apartmanın ikinci katına çıkmak için baba oğluyla birlikte asansöre bindi. Bu sırada asansörün iç kapısı olmadığı için çocuğun kolu kapı ile asansör arasındaki boşluğa sıkıştı.

BOYNU KIRILDI

Bu durumu fark etmeyen baba 2. katın düğmesine basıp asansör hareket edince çocuk sıkıştı. Baba hemen asansörü durdurdu ancak bu sırada çocuğun boynu kırıldı. Baba hemen yardım isteyip bir taraftan da çocuğu sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Ekipler kısa sürede olay yerine geldi, çocuk sıkıştığı yerden çıkarıldı. Çocuk sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

SON GÖRÜNTÜ GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan baba ve oğlunun apartmana girmesi ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Babasının apartmana önce girdiği, çocuğun ise oyun oynayarak sonradan girdiği görüldü. Daha sonra da baba ve oğlun asansöre bindiği görüldü. Bu çocuğun son görüntüsü oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN