Kandıra'da 2 kardeş yüzerken boğuldu

Kandıra'da 2 kardeş yüzerken boğuldu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 13 ve 16 yaşlarındaki iki kardeş yüzmek için girdikleri denizde boğuldu. Ekipler tarafından kurtarılan ve hayati tehlikesi bulunan bir kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Babalı Mahallesi Tuzağzı mevkiinde 3 kişi denize girmek istedi. Edinilen bilgilere göre 35 yaşındaki Nihal G. ile 16 yaşındaki Kardelen G. ve 13 yaşındaki Atakan G. isimli iki kardeş, yüzmek için girdikleri denizde kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri ve vatandaşlar tarafından yapılan müdahale ile denizdeki 3 kişi karaya çıkartıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerden Kardelen G. ve Atakan G. isimli iki kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. Hayati tehlikesinin olduğu belirlenen Nihal G. ise Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZE GİRMEK YASAKLANDI

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı olan Kandıra ilçesinde dün başlayan ve etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları sebebiyle olası boğulma vakalarının yaşanmaması adına tüm ilçe genelinde denize girmek yasaklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN