Karabük'te yolcu minibüsü ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı'nın otomobili çarpıştı: 8 yaralı

Karabük'te yolcu minibüsü ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı'nın otomobili çarpıştı: 8 yaralı

Karabük'te yolcu minibüsü ile AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz idaresindeki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Karabük'te yolcu minibüsü ile AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Umut Kirenli (7), Serdar Kirenli (39), Ömür Aksoy (44), Emrecan Aksoy (6) ve Emine Aksoy (42) ile otomobilde bulunan Milletvekili Danışmanı Gürkan Özcan, Fuat Aslankaya (69) ve gazeteci Mehmet Aşar yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

2.jpg

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Özel Medikar ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN