Kartal Belediyesi çocuk meclisi’nin 2. dönem üye başvuruları başladı

Kartal Belediyesi çocuk meclisi’nin 2. dönem üye başvuruları başladı

Kartallı çocukların belediye yönetimine katılması ve söz sahibi olmaları amacıyla, çocuklara yönelik belediye hizmetlerinin artırılması, çocuk odaklı programlara daha fazla yatırım yapılması, "çocuk dostu bütçe" uygulamalarını düzenlemek ve başlatmak adına "Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi"ni kuran ve ilk oturumunu 23 Nisan 2020’de gerçekleştiren Kartal Belediyesi, 2. dönem için üye başvurularını almaya başladı.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde 23 Nisan 2020 tarihinden, 23 Nisan 2021 tarihine kadar faaliyet gösteren ve bu kapsamda 4 birleşimin gerçekleştirildiği Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi’nde, 1. dönem 4 birleşimde görüşülen 17 gündem maddesi içerisinden 47 Meclis kararı alındı ve bunlardan 23 tanesi tamamlandı.

Çocuk Meclisi’nde alınan kararlar doğrultusunda aralarında ‘Sesli Kütüphane’ Projesi’nin de olduğu birçok önemli proje hayata geçirildi.

2. dönem için “Söz Sende, Haydi Katıl Bize!” sloganını kullanan Kreş Müdürlüğü, 6-14 yaş aralığındaki (İlk ve ortaokul öğrencileri) öğrencilerin başvurularını 15 Ekim 2021 tarihinden itibaren almaya başladı.

15 Kasım 2021 tarihinde sonlanacak başvurular için öğrencilerin Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi Üye Formunu https://bit.ly/CocukMeclisiOnKayit linki üzerinden doldurmaları gerekiyor. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, detaylı bilgi için Kreş Müdürlüğü’nün 0216 28057 64/ 65-73 numaralı hattını arayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN