Kavgayı ayırmak istedi: Kendisi vuruldu

Kavgayı ayırmak istedi: Kendisi vuruldu

Kuşadası'nda iki kişi arasındaki kavgayı ayırmak isteyen bir kişi bacağından vuruldu. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aydın Kuşadası'nda saat 14.00 sıralarında M.K. ile R.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kişi silahını çıkararak karşısındakini vurmak istedi. Bu sırada cadde üzerinde bulunan O.İ., iddiaya göre kavgayı ayırmak isteyerek silahın üzerine atladı.

BACAĞINDAN VURULDU

Boğuşma sırasında rastgele çok sayıda mermi sıkıldı. Sıkılan mermilerden bir tanesi O.İ.’nin bacağına isabet etti. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan şahsa ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, yaralı kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN