Kayseri'de 24 yaşındaki genç, evini yaktı

Kayseri'de 24 yaşındaki genç, evini yaktı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç evini yaktı. Polis ekipler olay yerinden kaçan Y.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.

TOKİ Demokrasi Mahallesi Türk Yurdu Sokak'ta 5 katlı binanın en üst katında yalnız yaşayan 24 yaşındaki Y.Ç. henüz öğrenilemeyen nedenle evi ateşe verdi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri doğal gaz patlaması ihtimaline karşı binayı tahliye etti.

İtfaiye ekipleri kilitli olan kapıyı açarak içeri girerken, yanan evde kimseyi bulamadı. Kısa sürede ekiplerce söndürülen yangın evde hasara neden oldu.

Ekipler olay yerinden kaçan Y.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan bina sakinlerinde Muhammed Mustafa Ekinci gazetecilere, yangından önce gaz kokusu aldığını, daha sonra komşusunun evini yaktığını fark ettiklerini söyledi.

Ekici, komşularını tahliye etmek için ekiplerle çalıştığını ve binadaki gaz girişini kapattıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN