Kayseri’de fabrika yangını

Kayseri’de fabrika yangını

Kayseri’de bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Alevlerin fabrikayı sarmasının saniyeler sürdüğü ve çıkan dumanların şehrin birçok noktasından görüldüğü bildirildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 45. Cadde üzerinde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Fabrika içerisindeki işçiler tahliye edilirken, alevler fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri fabrika çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangının çıktığı andan itibaren alevlerin fabrikayı sarması saniyeler sürerken, çıkan dumanların ise şehrin birçok noktasından görüldüğü öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN