Kız öğrenci yurduna giren şüpheliden pes dedirten savunma

Eskişehir'de bir kız öğrenci yurduna izinsiz giren şüpheli yakalandı. Şüpheli Abdülmecit B. ifadesinde (42) "Abdest almak, namaz kılmak için girdim ben oraya" dedi.

Abdülmecit B. (42) isimli şüpheli, Eskişehir’de Yunusemre Yerleşkesi’nde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait Yunus Emre Kız Yurduna izinsiz olarak girerek, kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaya yönelik hareketlerde bulundu. Olayın sosyal medyaya yansıması ve büyük tepkiye yol açması üzerine Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Polisler şüpheli Abdülmecit B.'yi 20 Nisan’da saat 00.45’te gözaltına aldı. İfadesi alınan şüpheli adliyeye çıkarıldı.

“ABDEST ALMAK, NAMAZ KILMAK İÇİN GİRDİM”

Adliyeye getirilirken gazetecilerin sorusu üzerine şüpheli B., “Bilerek girmedim ben. Abdest almak, namaz kılmak için girdim ben oraya. Mahsustan öyle bir algı yaratıyorsunuz ki sanki kötü niyetli girmişim gibi” dedi. “Ahlaksız bir teklifte bulundun mu?” sorusu üstüne Abdülmecit B, “Hayır, yanlış. Hiç yapmadım. Ben namaz kılmak için girdim oraya. Sıkıştım da onun için girdim” diye konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Eskişehir’de, kız öğrenci yurduna gece yarısı izinsiz girdiği için gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Abdülmecit B., savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlikte yeniden ifadesi alınan Abdülmecit B., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN