Kocaeli’de kan donduran cinayet: Kayınpederini öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kocaeli’de kan donduran cinayet: Kayınpederini öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kocaeli Darıca'da bir erkek, boşanma aşamasında olduğu eşini, başına birden fazla kez çekiçle vurarak ağır yaralarken kayınpederini ise bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı, olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesinde meydana gelen olayda; boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartışan Zeynep E., (37) bir süreliğine Bursa’da yaşayan babası Cafer Tayyar Akçay’ın (65) yanına gitti. Babası çifti barıştırmak için kızı Zeynep E. ile birlikte damadının yaşadığı Darıca ilçesindeki evine geldi. Burada damat Murat E. (40) ile kayınpederi arasında tartışma çıktı.

Eşini çekiçle ağır yaraladı

Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Murat E. eline geçirdiği bıçak ile kayınpederini ağır yaraladı. Saldırgan, bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren eşinin başına da çekiçle birden fazla kez vurdu. Kavganın haber verilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Kayınpederi hayatını kaybetti, eşi yoğun bakımda

Ardından sedyeyle ambulanslara alınan yaralılardan Cafer Tayyar Akçay, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Zeynep E. ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cafer Tayyar Akçay, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 çocuk annesi Zeynep E.’nin ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Katil zanlısı Murat E., olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN