Kömür yüklü kamyon çocuklara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kömür yüklü kamyon çocuklara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te freni boşaldığı iddia edilen kömür yüklü kamyonet, yolda yürüyen iki çocuğa çarparken duvara çarparak ancak durabildi. Kazada akraba olan çocuklardan biri öldü, diğer çocuk ve şoför ise yaralandı.

Gaziantep'te freni arızalandığı yönünde iddiaların bulunduğu kamyonun çarptığı çocuk öldü, 2 kişi ise yaralandı. İddiaya göre Yavuzlar Mahallesi'nde Ahmet G'nin kullandığı kömür yüklü olan kamyon, girdiği sokakta freninin boşalması ile birlikte hızla yokuş aşağı inerek park halindeki hafif ticari araca, sonrasında da yolda yürüyen Suriyeli Abdulkerim Hac Hamod (10) ile kuzeni Yusuf Hac Hamod’a (11) çarptı. Kamyonet bir evin duvarına çarparak ancak durabildi.

5949299.jpg

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yapmış olduğu kontrolde Abdulkerim Hac Hamod’un yaşamını yitirdiğini belirlendi. Yaralanan Yusuf Hac Hamod ile kamyonet sürücüsü A.G ise ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

5949298.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5949300.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN