Konya'da fabrika yangını

Konya'da fabrika yangını

Konya’nın merkez Karatay ilçesinde bulunan bir sünger fabrikasında yangın çıktı. Can kaybının yaşanmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Konya'nın Karatay İlçesi Keçeciler Mahallesinde bulunan bir sünger fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangının gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Fabrikada sünger ve yanıcı maddelerinin bulunması nedeniyle alevler hızla arttı. Çekilen görüntülerde fabrikadan gelen çok sayıda patlama sesi duyuldu.

Yangının mesai saatleri dışında çıkması can kaybını önledi. Yangın yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından, "Yangın kontrol altına alındı. Çok şükür can kaybımız yok. İşletme sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" mesajını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN