Korkulan oldu! 1 sınıfta 4 pozitif vaka

Korkulan oldu! 1 sınıfta 4 pozitif vaka

Türkiye'de 6 Eylül'de yüz yüze eğitime geçilmesinin ardından, öğrencilerde pozitif haberleri art arda gelmeye başladı. Son olarak Edirne'de, bir sınıfta 4 pozitif vaka çıktı, sınıf karantinaya alındı.

Edirne Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu'nda bir sınıfta öğrencilerde koronavirüs (Kovid-19) belirtileri tespit edildi. Hızlıca öğrencilere koronavirüs testi yaptırıldı.

4 ÖĞRENCİ POZİTİF ÇIKTI

4 öğrencinin testi pozitif çıkınca sınıfta bulunan tüm öğrenciler evlerine gönderildi. Bu öğrencilerin 14 gün boyunca uzaktan eğitim alacakları öğrenildi.

'VAKA ARTIŞI ÇOK HIZLI OLDU'

Veli Der Derneği Edirne Başkanı Benay Gürsel, Edirne’de bazı okullarda korona virüs vakalarının artmaya başladığını öne sürerek, “Edirne’de iki sınıf karantinada. Ancak diğer okullardan da pozitif vaka haberlerini maalesef alıyoruz. Vakalar 14-15 gün geçtikten sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyordum ama Edirne’de çok hızlı oldu vaka artışı” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN