Koruma altındaki ev alev alev yandı

Koruma altındaki ev alev alev yandı

Denizli’de ahşap bir evde çıkan yangın, yanındaki 2 eve daha sıçradı. Yanan 3 evden 1'inin koruma altındaki yapılardan olduğu öğrenildi.

Denizli’de Babadağ ilçesinde ahşap bir evde çıkan yangın, yanındaki 2 eve daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yanan 3 evden 1'inin koruma altındaki yapılardan olduğu öğrenildi.

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Düvenönü mevkiinde meydana geldi. Mustafa Işık'a ait boş ahşap evin çatısında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler evin bitişiğindeki Muharrem Girgin ile Ahmet Demirci'ye ait tek katlı müstakil evlere de sıçradı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Evin çatısından yükselen alevler paniğe neden oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Sarayköy ve Babadağ ekipleri müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Yangında, 3 ev hasar görürken, Ahmet Demirci'yi ait evin yaklaşık 100 yıllık tarihi nedeniyle koruma altında olduğu öğrenildi. Polisin yangınla ilgili soruşturması sürerken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN