Lise öğrencilerini taşıyan iki servis minibüsü kaza yaptı

Lise öğrencilerini taşıyan iki servis minibüsü kaza yaptı

Konya'da lise öğrencilerini taşıyan iki servis minibüsünün çarpıştığı kazada 9'u öğrenci 14 kişi yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüslerden biri, bir sitenin duvarına yan yattı.

Korkutan kaza, saat 17.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Semih Sokak ile Dolunay Sokak kavşağında meydana geldi. Lise öğrencilerini taşıyan Sedat T. yönetimindeki 42 C 0811 plakalı servis minibüsü ile Ramazan K. yönetimindeki 42 C 1282 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle servis minibüslerinden biri, bir sitenin duvarına yan yattı.

4555136.jpg

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Servis minibüslerinde bulunan 9'u öğrenci, 3'ü öğretmen 2 sürücü ile birlikte toplam 14 kişi bölgeye sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralı sürücülerden Ramazan K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Okul servis minibüslerinin kaza yaptığını duyan bazı öğrenci velileri de olay yerine geldi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN