Mahalleliler bulvarı kapattı: Biz de evlat acısı yaşamak istemiyoruz

Mahalleliler bulvarı kapattı: Biz de evlat acısı yaşamak istemiyoruz

Mersin'deki Mersinli Ahmet Bulvarı'nda toplanan mahalle sakinleri ne bir levha ne de bir yaya yolu olduğunu kaydederek yılda 5 kişinin öldüğünü açıkladı. Açıklamada "Evlatlarını kaybeden insanların acısının aynısını biz de yaşamak istemiyoruz" denildi.

Mersin'in Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi'nde yaşayanlar sürekli trafik kazasının meydana geldiği Mersinli Ahmet Bulvarı'nda toplandı. Mahalle sakinleri 'Trafik terörüne son, çocuklarımız ölmesin' yazılı dövizler taşıyarak yolu bir süreliğine trafiğe kapattı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, yolu trafiğe kapatmamaları için mahalleliye uyarıda bulundu. Uyarı üzerine yolu trafiğe açan grup, bulvardaki durakta basın açıklaması yaptı.

2-002.jpg

'BU YIL 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ'

Mahallede yaşayan Avukat Emrullah Şam, grup adına yaptığı açıklamada, "Bu yıl bulvarda meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti. Mersinli Ahmet Bulvarı ile Selen Kavşağı arasında ne bir yaya geçidi ne de levha var. Burada çocukların ve yaşlıların geçişi sırasında zorluk yaşanıyor. Yaklaşık 300 metrelik bir alanda can kaybı oluşuyor. Biz bu duruma artık 'dur' demek istiyoruz. Bu saatten sonra acılarını paylaştığımız insanlarla gözyaşı dökmek istemiyoruz. Başka ölümler gerçekleşmesin istiyoruz. Evlatlarını kaybeden insanların acısının aynısını biz de yaşamak istemiyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN